Classic Cars and Custoims  
HEM | UTSTÄLLARE | BESÖKARE | TIDIGARE VINNARE | SPONSORER | PRESS | MARKNAD | KLASSER | KONTAKT
Classic Cars and Customs
     
  BESÖKARE  
 
     

Classic Cars and Customs på Sundby Gård i Huddinge

Utställningen öppnar klockan 08.00. Prisutdelning ca 15.00

Begränsat antal P-platser finns vid Sundby Gård annars rekommenderar vi buss 709 från Huddinge Centrum till Sundby Gård.

Om du åker bil åker du mot Lissma / Gladö / Haninge från Huddinge. Lännavägen / Väg 259 fram till skylten, sväng vänster mot Sundby Gård och Sundby Gårdsväg.

Tipspromenad kommer att finnas för alla med fina priser att tävla om. Ett 50/50 lotteri finns också där ni kan vinna 50% av pengarna från lottförsäljningen. Vi lottar vanligtvis ut fina priser på entrébiljetterna också.

Entré
Passagerare och besökare betalar 100:- och barn upp till 12 år gratis. INGA undantag.

Till dig som är Press: FÖRANMÄLAN AV PRESS ÄR OBLIGATORISKT. Vi släpper INTE in några "frilansjournalister" som vill sondera terrängen eller undersöka/kolla läget. Ni ska ha ett uppdrag från tidning eller annat. VI tar INTE längre in några frilansjournalister mot fri entré som vi gjorde förut. På grund av missförstånd har vi beslutat att endast ta emot journalister från tidningar och radio/tv OM dom har ett uppdrag och förklaringen på detta är det som står här under:

Ni som är besökare får fota och filma hur mycket ni vill utan motkrav, precis som tidigare. Vi har aldrig och kommer aldrig att använda edra bilder eller filmer utan att be om tillstånd. Så har det alltid varit och kommer alltid vara. Den som påstår annat ljuger och far med osanning. Tro inte på allt som står på nätet utan kontakta oss direkt och fråga hur det ligger till.

Dem som tidigare haft välbesökta bloggar och hemsidor har mot fri entré i samförstånd med oss delat med sig av sina bilder och filmer. Detta har misstolkats fel av Peter Ardell på tidningen Gasoline som på sin privata Facebook sida gått ut och anklagat mig, helt taget ur luften, för att vara en tjuv. Då jag påpekade detta i ett svar på Facebook så blev han kränkt och anmälde mig för mobbing varpå jag blev avstängd i 24 timmar. Sandlådenivå alltså. Facebook tog också bort mitt svar som löd "Du är ute och cyklar" men hans inlägg där det står att jag är tjuv hände inget med. Så var det med det.

Välkomna till Stockholms största USA-bilsutställning på Sveriges vackraste utställningsplats.

   
     
     
 
  SPONSORER 2020  
     
 
Vill du vara med som sponsor till en av de finaste USA-bilsträffarna i Sverige?
Skicka iväg ett mail eller slå en signal så berättar vi mer om att vara sponsor.
     
Sundby Gård  
     
Custom Neon   Arvid Nordqvist
     
Tommy Ledberg Produktion   Summer on Wheels
 
   
  VI SES SNART IGEN